0709 - 25 57 13tomas.alven1@gmail.com

Betonghåltagning i Sigtuna, Täby och Kungsängen

Tjänsteutbud: Betonghåltagning

Vi på Håbo Betonghåltagning AB är företaget för dig som behöver hjälp med betonghåltagning i Sigtuna, Täby eller Kungsängen med omnejd. Vi är väletablerade inom branschen och har god erfarenhet kring att utföra många olika tjänster inom branschen. Behöver du hjälp med enklare eller mer omfattande tjänster som inkluderar betonghåltagning kan du med fördel vända dig till oss. Vi ser alltid till att du får precis den hjälp som du behöver för att uppnå bästa möjliga resultat.  

 

God kundservice

Hos oss på Håbo Betonghåltagning AB är det alltid du som kund som kommer i främsta rummet. Vårt mål är att förverkliga dina önskemål med ditt hen eller fastighet. Vi håller låga och förmånliga priser och gör även vårt bästa för att se till att du som kund är 100% nöjd med arbetet innan vi avslutar det. Därför kan du alltid känna dig trygg med att överlåta ansvaret för det hela i våra händer.

Med över sexton (16) års erfarenhet av branschen har vi goda förutsättningar för att kunna utföra och garantera högkvalitativa resultat av varje utfört projekt. Vi innehar både yrkesbevis och bas u/p certifikat och säkra lyft. Utöver betonghåltagning åt er i Sigtuna, Täby och Kungsängen med omnejd så utför vi även tung godshantering och kan agera lyftledare då vi har all erfarenhet och utbildning som krävs för att klara av arbetet.

 

Sigtuna, Täby och Kungsängen med omnejd

Behöver du vår hjälp med betonghåltagning eller har du funderingar kring tjänsten du önskar få svar på? Kontakta oss då så gör vi vårt bästa för att ge dig svar på dina frågor. Vi har kunder bland både företagare och privatpersoner i Täby, Kungsängen och Sigtuna med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss på Håbo Betonghåltagning AB – vi ser fram emot att höra från dig! Du når oss både via mejl och telefon!